skip to Main Content

Интер Акаунт консалтинг секогаш е во потрага на млади, талентирани и амбизиозни личности, заинтерсирани да се придружат на нашиот тим. Доколку имате таква желба, можете да го испратите Вашето резиме на interakaunt@gmail.com и ќе биде разгледано за наредното слободно место.

Доколку сте студенти, и сакате да го проширите вашето практично знаење, можете да се придружите на нашиот тим за времетраење од еден месец (едномесечна практична настава). Пишете ни на interakaunt@gmail.com испраќајќи Ваше резиме и упатница од високообразовната установа кадешто студирате. Ве очекуваме!

Back To Top